Fiatalok kitüntetésére vár javaslatokat az önkormányzat

Fiatalok kitüntetésére vár javaslatokat az önkormányzat

[ad_1]

Február 1-jéig bárki tehet javaslatot a Fiatalok a Tudásért, Művészetekért és Közösségért kitüntetésre. A jelöltek legfeljebb 35 évesek lehetnek, a felterjesztéseket írásban várják a városházán.

A Gyöngyös Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a tanulmányokban, művészetekben, közösségi munkában kimagasló eredményeket elért fiatalok elismerésére Gyöngyösi Fiatalok a Tudásért, Gyöngyösi Fiatalok a Művészetekért, illetve Gyöngyösi Fiatalok a Közösségért elnevezéssel kitüntetéseket adományozhat.

A kitüntetés Gyöngyösön élő, vagy városunkban tanulmányokat folytató, alkotó, közösségi munkában aktívan tevékenykedő, továbbá településünkről elszármazott fiatalnak adományozható, legfeljebb 35 éves korig.

Az írásba foglalt, indokolással ellátott javaslatokat – melyek tartalmazzák a felterjesztő elérhetőségét – Hiesz György polgármesternek címezve lehet benyújtani az önkormányzat címén (3200 Gyöngyös, Fő tér 13.) vagy elektronikusan a hiesz.gyorgy@hivatal.gyongyos.hu e-mail címen 2023. február 1-jéig.

A részletes felhívás ide kattintva olvasható.

[ad_2]

Source link


Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék: